Ügyfélszolgálat: 06-70-703-8358 vagy 06-80-296-881 Meg Akarok Gyógyulni

Porcerősítő étrend

Sokan nem is sejtik, hogy az artrózis kezelésének hatékonysága jelentős mértékben növelhető a megfelelő étkezéssel, speciális porcerősítő étrend kialakításával.

porcerősítő étrendA felgyülemlett salakanyagok ugyanis idővel nemcsak ízületi blokkokhoz, fájdalmas izomgörcsökhöz vezetnek, hanem a szervezet tápanyagellátására is negatív hatást gyakorolnak.

A jó hír az, hogy bár az ízületi kopás egy permanens folyamat, a regeneráció is állandó, és ennek minőségéért mi is rengeteget tehetünk az optimális testmozgás és táplálkozás beiktatásával.

Mely élelmiszerek lehetnek segítségünkre a porckopás kezelésében?

Elsősorban a magas biológiai értékkel rendelkező gyümölcsök és zöldségfélék, valamint sovány húsok és tengeri halak fogyasztása javasolt: az ideális porcerősítő étrend főétkezése mindössze 50 g szénhidrátot és 300 g – tehát hatszoros mennyiségű - zöldséget/gyümölcsöt tartalmaz. Azon érintettek, akik ily módon változtatnak táplálkozási szokásaikon, nagymértékben csökkenthetik a porckopás jellegzetes szimptómáit, mint a gyulladást, fájdalmat és ízületi merevséget. A porcszövetek erősítésében a bőséges folyadékbevitel is fontos szerepet játszik: az ásványvíz mellett cukrozatlan teát, frissen préselt gyümölcs-, ill. zöldségleveket is bátran fogyaszthatunk.

A porcerősítő étrend jótékony hatásai

A rostban gazdag, növényi alapú táplálkozás a szervezet számára létfontosságú vitamin- és ásványianyag-ellátást biztosít, mely serkenti a csontok és a lágy részek anyagcsere-folyamatait és regenerálják a kötőszöveteket. Sőt: magas biológiai értékű zöldségek és gyümölcsök immunerősítő és antioxidáns hatóanyag-tartalmuk révén a gyulladás következtében termelődő káros szabadgyököket is képesek közömbösíteni.

Egészítsd ki porcerősítő étrended az Artroflexszel!

A gyors és eredményes porcregeneráció érdekében javasolt táplálékkiegészítő készítményeket is segítségül hívni. Az Artroflex speciális, II-es típusú kollagén-peptid tartalmának köszönhetően hatékonyan működik közre az ízületek restrukturálásában, a kurkumin és C-vitamin pedig mérsékli a gyulladást a környező szövetekben és a szervezetben. Az említett hatóanyagok a reuma két fő változatával – az artrózissal és artritisszel – szemben is sikeresen veszik fel a harcot.

Tudj meg többet a termékről és a porckopás kezelésében bizonyított hatékonyságáról!

 

Tegyél Te is egy próbát: rendeld meg az Artroflex Plus étrendkiegészítőt, 100% fájdalommentesség garanciával!

Hogyan gyógyulj ki a porckopásból?

artroflex plus ingyenes videó
Szeretnéd tudni, hogyan gyógyulhatsz ki a porckopásból, és szabadulhatsz meg a fájdalmaktól, kevesebb mint 47 nap alatt?


Az Artrózis Kezelés 5 Fő bűne

Ingyenes e-book tanulmány

A porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 hiba miatt nem gyógyul ki soha a betegségéből. Ha te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor:

  • MEGSZABADULHATSZ a reggeli kínzó DERÉKMEREVSÉGTŐL
  • CSÖKKENNI FOG az ízületeidet kínzó FÁJDALOM
  • Végérvényesen ELKERÜLHETED a PROTÉZIS MŰTÉTET
  • JAVULNI FOG az ízületeid mozgástartománya, és a RUGALMASSÁGA

KÉREM AZ INGYENES TANULMÁNYT

artrózis kezelés