Így szűrd ki a csaló oldalakat, ha hatásos porcerősítőt keresel

Így szűrd ki a csaló oldalakat, ha hatásos porcerősítőt keresel

 

Te is szeretnél egy hatásos porcerősítőt találni és kiszűrni a csaló oldalakat? Sajnos ez egyre nehezebb feladatnak bizonyul. Emiatt egyáltalán nem a Te hibád, ha már belefutottál hatástalan készítménybe. Hiszen az internet tele van már olyan „csodaszerekkel”, amelyek ugyan elsőre nagyon hangzatosak, de sajnos a gyakorlatban nem sokat érnek. Tehát hiába veszed meg őket drága pénzért, az ízületekben a kopott porcok állapotán nem képesek javítani.

Hogy megkönnyítsem a dolgodat, most összefoglaltam a számodra, hogy milyen szempontok szerint vedd az adott oldalt és az ott árult porcerősítőt szemügyre. Így elkerülheted, hogy belefuss egy hatástalan készítmény vásárlásába.

 

1. Elmagyarázzák a porcerősítő mechanizmusának a lényegét?

 

Az első és legfontosabb dolog, hogy az adott oldalt böngészve pontról pontra el van-e magyarázva, hogy az adott készítmény miért hatásos?

Vigyázz, ezt ne keverd össze azzal, ha gondosan felsorolják, hogy az adott porcerősítő milyen problémákon segít és miben fogja megkönnyíteni az életedet! Persze ez is fontos, de ha az orvostani hátterét nem tudják elmagyarázni a porckopástól egészen a készítmény hatóanyagának a beépüléséig, ott már gyanús a dolog.

 

2. Van cégnév és elérhetőség, ahol kérdezhetsz?

 

Ahhoz, hogy kiszűrhesd az olyan csaló oldalakat, akik csak a pénzt szeretnék kihúzni belőled, nézd meg, hogy szerepel-e az oldalon cégnév.

Ha nincs is kérdésed, mert egyből meggyőzött a porcerősítő hatásossága, akkor is nézd meg, hogy van-e elérhetőség, ahol lehet érdeklődni.

Hiszen, ha van valaki a túloldalon, aki szívesen veszi a kérdéseidet, az megint csak jó jelnek számít.

Persze, ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor érdemes egy telefont is megejtened.

 

Kérdezz a porcerősítőről

 

3. Ellenőrizd le az oldal nyelvi helyességet!

 

Már nem mintha a nyelvi helyesség befolyásolná a porcerősítő hatásosságát! Persze a cégről sok mindent elárulhat. Azonban itt nem az apróbb helyesírási bakikra gondolok, hanem arra, amikor úgynevezett Google magyarsággal van megírva az egész oldal, ami emiatt hemzseg a hibáktól és a csupán félig értelmezhető mondatoktól. Ezzel akkor találkozhatsz, amikor a Google fordító segítségével magyarosítottak egy külföldi weblapot.

Ebben az esetben már kezdhetsz gyanakodni az oldal megbízhatóságát illetően, hogy valami külföldi, nem éppen hatásosnak mondható terméket próbálnak rád sózni. Ha ilyen oldalról egyáltalán megérkezik bármilyen termék. Sajnos tapasztaltuk már az ellenkezőjét is.

Ha a hibásan lefordított oldal mellé még cégnevet és elérhetőséget sem találsz, akkor azt javaslom, hogy inkább ugorj a következő porcerősítő készítményt kínáló oldalra!

 

4. Vásárlói vélemények is alátámasszák, hogy valóban hatásos az adott porcerősítő?

 

Talán a legnagyobb hitelességet egy hatásos porcerősítő esetén a vásárlói vélemények adják. Amennyiben ilyet látsz az oldalon, az már jó jel. De, ha az oldalon nincs is feltűntetve, akkor sem kell feltétlenül pánikolni. Ebben az esetben érdemes Facebook-on nézelődni és érdeklődni a termék iránt.

 

5. Csupán a „csodaszerre” támaszkodnak, vagy vannak az oldalon egyéb életmódra vonatkozó tanácsok is?

 

Fontos, hogy egy porcerősítőt kínáló oldalon egyéb segédanyagokat is találj, mint könyvek, videók, illetve blogcikkek, amelyek a porcok regenerációját segítő tanácsokkal látnak el. Ugyanis azt fontos tudnod, hogy a helyes életmód akkor is nélkülözhetetlen, ha a világ legjobb és leghatékonyabb készítményét is szeded.

Helytelen életvitel esetén változtatnod kell a táplálkozásodon, illetve szükséges választanod magadnak egy ízületbarát sportot is, ha hamar szeretnél javítani a tüneteiden.

Ennek oka pedig nem más, mint hogy egy hatásos porcerősítő valóban beépül a porcokba. De ezt csak úgy képes megtenni, ha rendszeresen mozogsz, ugyanis a porcaidban nincsenek erek. Így azok csak akkor képesek felvenni a porcerősítőből bejutott tápanyagokat, ha azok a sportolással létrehozott pumpáló hatásnak köszönhetően az ízületi folyadékba jutnak.

És persze egy hatásos porcerősítő képes csökkenteni az ízületi gyulladást is! Ehhez pedig olyan természetes hatóanyagot is felhasználhat, mint például a kurkumin. Ezzel is ügyelve arra, hogy ne károsítsa az egészségedet valamilyen vegyileg előállított gyulladáscsökkentővel. Persze az is tény, hogy a kurkumin egymagában nem tudja leküzdeni a gyulladást, ha közben rendszeresen olyan gyulladásfokozó ételeket eszel, mint például a cukor. Emiatt egy hatásos porcerősítőt forgalmazó oldal megtanít arra is, hogy hogyan táplálkozz annak érdekében, hogy valós eredményeket érhess el.

 

A kurkumában található kurkumin kitűnő ízületi gyulladáscsökkentő.

 

Ha egy termékhez nem köthetők ilyen életmódra vonatkozó tanácsok, ott már el lehet bizonytalanodni. Hiszen, ha egy porcerősítőről azt állítják, hogy önmagában is pár nap alatt hat, az már valóban „csodaszer” számba megy.

 

6. Mi található a porcerősítő készítményben?

 

Gyakran lehet olyan porcerősítő készítménnyel találkozni, amiben glükózamin vagy kondritin szulfát van. Sajnos ezek semmivel sem hatékonyabbak, mint egy üres, hatóanyag nélküli placebo tabletta. Ezt pedig nem én állítom, hanem Philip Wilkens, az Oslói Egyetem kutatója igazolta egy vizsgálatában.

Egy másik hatóanyag, amellyel találkozhattál már a porcerősítő készítményekben, az a MSM, vagyis Metil-szulfonil-metán. Ez a hatóanyag valóban képes csökkenteni a porckopás okozta ízületi fájdalmaidat. Azonban ez nem azt jelenti, hogy javítja is a porcaid állapotát! Ugyanis csupán azt csinálja, hogy csökkenti a szövetekben a fájdalomérzékenységet, ettől azonban csak elfedi a tüneteket, de nem javít az állapotodon.

A hialuronsav is hasonlóan hatásos lehet a mozgás megkönnyítésében és a fájdalom csökkentésében, ugyanis sűrűbbé teszi az ízületi folyadék állagát. Így a porcok könnyebben tudnak elcsúszni egymáson. Azonban azon túl, hogy valódi megoldást ez sem nyújt, rendszeresen kell injekciókúrára járnod nem kevés pénzért.

Azt gondolom, hogy Te is tudod már, hogy a porcok fő anyagát a kollagénrostok alkotják. Azonban közel sem mindegy, hogy, a porcerősítőben átlagos kollagén óriásmolekula van, vagy II-es típusú kollagén peptid.

 

7. Milyen és mennyi kollagént tartalmaz a porcerősítő?

 

Sokat keverik a kollagéneket, hiszen többféle van belőlük. Azonban ezek nem cserélgethetők. Amit lehet kapni a bőr és a haj szépségének a megőrzésére, az nem tud beépülni az ízületekben található porcokba, és sajnos fordítva sem működik a dolog.

A hatásos porcerősítőkben II-es típusú kollagén található, amelyet képesek a kopott porcaid felvenni és ezáltal újjáépülni. Persze ez a már említett életmódváltással együtt még hamarabb tud megtörténni!

Az sem mindegy, hogy mennyi kollagén található meg a porcerősítőben. Ugyanis a kollagén hatásos dózisa 15 ezer milligramm környékére tehető. Ennél kevesebből nem képes a szervezeted regenerálni a porcokat és javítani az állapotodon.

Azonban sajnos a legtöbb porcerősítő ennél jóval kevesebb kollagént tartalmaz olyan 600 és 10 ezer milligramm közötti mennyiséget.

Én egyelőre csak egy hatásos porcerősítőt találtam a piacon, amely a megfelelő dózisban tartalmazza a II-e típusú kollagént, ez pedig az Artroflex Plus.

Ízületi fájdalmaktól mentes szép napot kívánok!

Hogyan gyógyulj ki a porckopásból?

artroflex plus ingyenes videó
Szeretnéd tudni, hogyan gyógyulhatsz ki a porckopásból, és szabadulhatsz meg a fájdalmaktól, kevesebb mint 47 nap alatt?

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!


Ajándék

Tanulmány a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus ingyenes video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!

Az Artrózis Kezelés 5 Fő bűne

Ingyenes e-book tanulmány

A porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 hiba miatt nem gyógyul ki soha a betegségéből. Ha te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor:

  • MEGSZABADULHATSZ a reggeli kínzó DERÉKMEREVSÉGTŐL
  • CSÖKKENNI FOG az ízületeidet kínzó FÁJDALOM*
  • Végérvényesen ELKERÜLHETED a PROTÉZIS MŰTÉTET
  • JAVULNI FOG az ízületeid mozgástartománya, és a RUGALMASSÁGA*

KÉREM AZ INGYENES TANULMÁNYT

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.