Cukros gyümölcslé: a porcok rémálma

Cukros gyümölcslé: a porcok rémálma

 

A rendszeres folyadékbevitel fontosságát nyáron sem lehet elégszer hangsúlyozni. Biztos Te is hallottad már, hogy alapesetben is ajánlott napi minimum 2-2,5 liter folyadékot fogyasztanod. Ugyanis nagyjából ennyi szükséges a szervezeted egészséges működéséhez. De mivel a nyári nagy melegre a tested párologtatással reagál, ilyenkor még ennél is több folyadékra van szüksége. Ez pedig akár simán napi 3-4 litert is jelenthet.

Persze egyáltalán nem mindegy az sem, hogy mivel viszed be ezt a mennyiséget nap mint nap! Magamból kiindulva nem lepődnék meg, ha Te is inkább a dobozos gyümölcslevek felé nyúlnál. Hiszen ki nem imádja a színes, édes ivóleveket, melyek már megannyi ízben kaphatók. Ráadásul rendkívül finomak is, így sokkal könnyebben lecsúsznak, mint a sima víz.

Szóval meg tudlak érteni, amikor a hűtőből reggel nem az ásványvizes palackot veszed ki, hanem egy doboz gyümölcslével indulsz útnak.

Azonban tudnod kell, hogy ez a döntésed a porcaid számára egyenlő a halálos ítélettel!

És hogy miért mondom ezt? Nos, a gyümölcslevekben rengeteg cukor található. A cukor pedig az ízületek ősi ellensége.

Gondolj csak bele, 1 deciliter 100%-os multivitamin italban nagyjából 9,6 gramm cukor van. Tegyük fel, hogy ebből elfogyasztasz egy nap 3 litert. Az közel 288 gramm cukrot jelent!

Pedig az American Heart Association (Amerikai Szívgyógyászati Társaság) szerint a még elfogadott és egészségesnek mondható napi cukorbevitel mennyisége a nőknél 25 gramm, míg a férfiaknál 37,5 gramm.

Ha azonban Te nyáron a napi szükséges folyadékbeviteledet gyümölcslevekkel teljesíted, akkor ennek simán a 10x-esét is megiszod!

És hogy mit jelent ez a porcaidra nézve?

Először is az ilyen mértékű cukorfogyasztás rendkívül növeli az elhízás esélyét. Egy kis túlsúly pedig már hatalmas terhet jelent az ízületeid számára. Tudtad például, hogy már 5 kg súlyfelesleg is 36%-kal megnövelheti a térdízületi kopás esélyét? Ráadásul, ha félvállról veszed a problémát, könnyen eljuthatsz a műtét közeli állapotig is.

Mindemelett a cukor alattomosan fellobbantja a szervezetedben a gyulladási folyamatokat is. Ilyenkor az ízületeid felduzzadnak, kivörösödnek és minden mozdulat szörnyű fájdalommal jár. Arról nem is beszélve, hogy az ízületi gyulladás még jobban felgyorsítja a porcok kopását.

Ugye Te sem akarod a nyár hátralévő részét a négy fal között tölteni kínzó ízületi panaszok kíséretében?

Pedig, ha nagy mennyiségben fogyasztasz cukros gyümölcsleveket, akkor bizony ez vár Rád.

Persze mindezt el is kerülheted, ha inkább vízzel, vagy például cukortalan gyógyteával oltod a szomjadat.

Továbbá, ha beszerzel egy minőségi porcerősítő készítményt is, mint amilyen az Artroflex Plus! Hiszen a porcoknak a megfelelő életmód folytatása mellett szükségük van egy kis extra támogatásra is. Az Artroflex Plus pedig minden olyan hatóanyagot tartalmaz, mely a porcok regenerálásához szükséges. Így hatékonyan képes megszüntetni a kellemetlen ízületi fájdalmakat. Ráadásul szedésével a már kialakult porckopás is visszafordítható.

Tudj meg többet az Artroflex Plus-ról és kattints ide!

Ízületi fájdalomtól mentes szép napot kívánok!

Hogyan gyógyulj ki a porckopásból?

artroflex plus ingyenes videó
Szeretnéd tudni, hogyan gyógyulhatsz ki a porckopásból, és szabadulhatsz meg a fájdalmaktól, kevesebb mint 47 nap alatt?

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!


Ajándék

Tanulmány a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus ingyenes video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!

Az Artrózis Kezelés 5 Fő bűne

Ingyenes e-book tanulmány

A porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 hiba miatt nem gyógyul ki soha a betegségéből. Ha te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor:

  • MEGSZABADULHATSZ a reggeli kínzó DERÉKMEREVSÉGTŐL
  • CSÖKKENNI FOG az ízületeidet kínzó FÁJDALOM*
  • Végérvényesen ELKERÜLHETED a PROTÉZIS MŰTÉTET
  • JAVULNI FOG az ízületeid mozgástartománya, és a RUGALMASSÁGA*

KÉREM AZ INGYENES TANULMÁNYT

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.