Ezért nincs a medvéknek ízületi fájdalma

Ezért nincs a medvéknek ízületi fájdalma

Van egy olyan tevékenység, amit bár minden nap végzel, mégsem fordítasz rá kellő figyelmet. Ez egy napi szükséglet, amit sokan csak azért csinálnak, mert nem tudnak nélküle teljes életet élni. Hiszen elképesztő energiát ad az egész szervezetednek és ennek köszönhető, hogy olyan gyorsan le tudod győzni a betegségeket is. Ez nem más, mint a kellő mennyiségű pihentető alvás.

Egy magyar felmérés szerint a lakosság 70%-a tapasztalt már valamiféle alvászavart. Ezeket okozhatja valamilyen gyógyszer, betegség, de a leggyakoribb oka mindenképpen a stressz. A legnagyobb gond az alvásproblémákkal az, hogy előidézhetik az ízületi gyulladást és súlyosbíthatják az ízületi fájdalmakat.

Ne hagyd ki az alvást, ha ízületi fájdalmaid vannak

Ha nem alszol jól és nem pihened ki magad, az ront az egészséged állapotán. Ilyen esetben a fájdalmaid erősödnek, az ízületeid megmerevedése felgyorsul és a gyulladás tünetei is felerősödnek. A kutatási eredmények is azt bizonyítják, hogy azoknál, akik nem tudják rendesen kialudni magukat, erőteljesebben jelentkeznek az ízületi gyulladás tünetei és hogy a mozgásuk erősen korlátozottá válik.

Ezért mindenképp érdemes figyelned arra, hogy meglegyen az orvosok által javasolt napi 7-8 óra alvásod.

Jó tudni!

Hallottál már róla valószínűleg, hogy a telefonnak káros hatási vannak a szemedre. De azt is tudtad, hogy megakadályozzák az elalvást? A telefonok és úgy amúgy a képernyővel rendelkező eszközök egy kék fény nevű sugárzást bocsátanak ki. Ez a kék fény felpörgeti az agyadat és megakadályozza, hogy az lenyugodjon. Ezért ajánlott az, hogy lefekvés előtt 20 perccel tedd félre a képernyőidet és próbáld meg lenyugtatni az elméd.

 

Mi az alvás jótékony hatása az ízületekre?

Ha a megfelelő mennyiségű és minőségű alvást be tudod iktatni az életedbe, akkor javulni fog az egészséged és csökkenni fognak az ízületifájdalmaid.

 

Így érd el a tökéletes alvást

Vannak olyan emberek, akiknek tökéletes körülmények kellenek ahhoz, hogy pihentető legyen az alvásuk. Ahhoz, hogy ezeket a tökéletes körülményeket elérd ezeket kell tenned:

  • Próbáld meg a szobát 21 fok alatt tartani, ha túl meleg van a szobában, az nagyon megnehezíti az elalvást.
  • Ha teljes sötétséget tudsz magad körül teremteni, akkor az egész szervezeted le fog nyugodni. Ugyanis a fény felébreszti a szervezetet és megzavarja a pihenő folyamatot.
  • Ne egyél cukros ételeket lefekvés előtt. Ugyanúgy, ahogy a gyerekek is, te is felpörögsz a cukor hatására, ami megakadályozhat a nyugodt alvás elérésében.

Viszont, ahogy már mondtam, az alvás önmagában még nem lesz képes sem eltűntetni a tüneteidet, sem meggyógyítani az ízületeket. Erre a célra az ArtroflexPlus a megoldás. Az Artroflex Plus segít a porcaidnak a gyógyulásban. Itt nézheted meg.

Összefoglalva, miért jó az alvás ízületi gyulladásra

A kellő mennyiségű és pihentető alvás elképesztő energiát ad az egész szervezetednek és ennek köszönhető, hogy olyan gyorsan le tudod győzni a betegségeket is. A legnagyobb gond az alvásproblémákkal az, hogy előidézhetik az ízületi gyulladást és súlyosbíthatják az ízületi fájdalmakat.

Ha nem alszol jól a fájdalmaid erősödnek és az ízületeid megmerevedése felgyorsul. Azoknál, akik nem tudják rendesen kialudni magukat, erőteljesebben jelentkeznek az ízületi gyulladás tünetei. Ezért mindenképp érdemes figyelned arra, hogy meglegyen az orvosok által javasolt napi 7-8 óra alvásod.

Ha a megfelelő mennyiségű és minőségű alvást be tudod iktatni az életedbe, akkor javulni fog az ízületeid állapota.

Vannak olyan emberek, akiknek tökéletes körülmények kellenek ahhoz, hogy pihentető legyen az alvásuk. Ahhoz, hogy ezeket a tökéletes körülményeket elérd ezeket kell tenned:

  • Próbáld meg a szobát 21 fok alatt tartani.
  • Teremts teljes sötétséget magad körül.
  • Ne egyél cukros ételeket lefekvés előtt.

Viszont, ahogy már mondtam, az alvás önmagában még nem lesz képes meggyógyítani az ízületeket. Az Artroflex Plus viszont segít a porcaidnak a gyógyulásban. Teljesen természetes alapanyagokból készítettük. Itt nézheted meg.

Hogyan gyógyulj ki a porckopásból?

artroflex plus ingyenes videó
Szeretnéd tudni, hogyan gyógyulhatsz ki a porckopásból, és szabadulhatsz meg a fájdalmaktól, kevesebb mint 47 nap alatt?

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!


Ajándék

Tanulmány a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus ingyenes video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!

Az Artrózis Kezelés 5 Fő bűne

Ingyenes e-book tanulmány

A porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 hiba miatt nem gyógyul ki soha a betegségéből. Ha te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor:

  • MEGSZABADULHATSZ a reggeli kínzó DERÉKMEREVSÉGTŐL
  • CSÖKKENNI FOG az ízületeidet kínzó FÁJDALOM*
  • Végérvényesen ELKERÜLHETED a PROTÉZIS MŰTÉTET
  • JAVULNI FOG az ízületeid mozgástartománya, és a RUGALMASSÁGA*

KÉREM AZ INGYENES TANULMÁNYT

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.