Ezeket a gyógynövényeket használd az ízületi gyulladásra

Ezeket a gyógynövényeket használd az ízületi gyulladásra

Eleged van a mindennapjaidat megnehezítő ízületi fájdalomból? A merevség miatt reggel meg sem tudsz mozdulni? Be vannak gyulladva és fel vannak duzzadva az ízületeid? Ha nem teszel semmit ellene, akkor nem fog javulni a helyzeted. De nem kell aggódni, van megoldás rá, ráadásul nagyon is egyszerű.

A gyógynövények képesek enyhíteni a gyulladást, ezzel megszabadítva a duzzanattól és az ízületeid merevségétől. A legjobb dolog pedig az, hogy a fájdalmat is tudják enyhíteni. Ráadásul nem is kicsit.

Indiai fűszer az ízületed egészségéért

A kurkumát gyakran nevezik sárga gyömbérnek. A tudósok több kutatást is elvégeztek már a kurkuma élettani hatásairól és mindig megállapították, hogy remek fájdalomcsillapítóként funkcionálnak. A keleti gyógyászatban már régóta használják a kurkumából kivont esszenciát.

Ezt a hatóanyagot úgy nevezik, hogy kurkumin. Ez az úgynevezett kurkumin alkalmas a gyulladáscsökkentésre, így a duzzanat megszüntetésére is. De, ami még fontosabb, a fájdalomcsillapításban is élen jár. A kurkuma ezért is fordul meg sok fájdalomcsillapító gyógyszer összetételében, de önmagában is remekül hat.

Mit tesz a vadrózsa az ízületi fájdalommal?

A csipkebogyót többnyire megfázás esetén javasolják. Ennek fő oka a magas antioxidáns tartalom ami megerősíti az immunrendszert és védi az ízületeket. A csipkebogyó fontos szerepet játszik a gyulladás csökkentésében, de remekül csillapítja a fájdalmakat is.

A legnagyobb előnye, hogy jelentős mértékben tudja csökkenteni a hosszabb pihenés után, vagy reggel jelentkező merevséget. Tehát reggel masszírozás nélkül ki tudsz szállni az ágyból és a TV elé is nyugodtan leülhetsz, mert nem lesz gondod a felállással.

Jó tudni

A csipkebogyó nagy mennyiségű C- vitamint is tartalmaz, ami a legfontosabb vitamin, ha az ízületekről van szó. C-vitamin nélkül ugyanis nem tudnak beépülni az ízületet védő és tápláló anyagok a helyükre és az ízület védtelenné tud válni.

Ezt használták a rómaiak ízületi gyulladásra

A borókát már az ókori gyógyászatban is használták jótékony hatásai miatt. Magas antioxidánstartalma miatt nagyon jó gyulladáscsillapító. A gyulladás visszahúzódásával pedig az ízületeid duzzanata és a merevség is visszahúzódik. Serkenti a vérkeringést, ami segít a kártékony anyagok eltávolításában és a fájdalomcsillapításban.

Kifejezetten jót tesz a köszvényből eredő ízületi gyulladás esetén, ilyenkor ugyanis a gyulladást az ízületben felhalmozódott kristályok okozzák, amik felsértik annak felületét. A borókában lévő hatóanyag feloldja ezeket a kristályokat és a keringés így már el tudja onnan vinni a káros anyagokat és ki tudja üríteni a szervezetedből.

Ezeket a gyógynövényeket érdemes beiktatnod valahogy az életedbe, hogy meg tudj szabadulni a fájdalmaktól. Ezért hoztuk létre az Artrofreeze balzsamunkat amelyet az alábbi linken tudsz megtekinteni: LINKKKKKKK

A biztos megoldás viszont az, ha nem csak a tüneteket kezeled, hanem egyenesen a probléma forrását. Erre szolgál az Artroflex Plus. Az Artroflex Plus kapszulát azért hoztuk létre, hogy segítsen neked a porckopással szemben. Gyorsan hat és tele van mindenféle jótékony hatóanyaggal, hogy nyugodtan élhesd a mindennapjaidat. Itt nézheted meg.

Összefoglalva

A gyógynövények képesek enyhíteni az ízületi gyulladást, így megszabadulhatsz a duzzanattól, az ízületeid merevségétől, és vissza tudod nyerni az eredeti mozgástartományodat. A legjobb dolog pedig, hogy a fájdalmakat is tudják enyhíteni.

A kurkuma remek fájdalomcsillapítóként funkcionál. A kurkumából kivont úgynevezett kurkumin alkalmas a gyulladáscsökkentésre, így a duzzanat megszüntetésére is.

A csipkebogyó a magas antioxidáns tartalma miatt védi az ízületeket. A csipkebogyó fontos szerepet játszik a gyulladás csökkentésében, de remekül csillapítja a fájdalmat is. A legnagyobb előnye, hogy jelentős mértékben tudja csökkenteni a merevséget.

A borókát már az ókori gyógyászatban is használták jótékony hatásai miatt. Magas antioxidánstartalma miatt nagyon jó gyulladáscsillapító. A gyulladás visszahúzódásával pedig az ízületeid duzzanata és a merevség is visszahúzódik.

A biztos megoldás viszont az, ha nem csak a tüneteket kezeled, hanem egyenesen a probléma forrását. Az Artroflex Plus kapszulát azért hoztuk létre, hogy segítsen neked a porckopással szemben. Gyorsan hat és tele van mindenféle jótékony hatóanyaggal, hogy nyugodtan élhesd a mindennapjaidat. Itt nézheted meg.

 

Hogyan gyógyulj ki a porckopásból?

artroflex plus ingyenes videó
Szeretnéd tudni, hogyan gyógyulhatsz ki a porckopásból, és szabadulhatsz meg a fájdalmaktól, kevesebb mint 47 nap alatt?

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!


Ajándék

Tanulmány a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus ingyenes video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!

Az Artrózis Kezelés 5 Fő bűne

Ingyenes e-book tanulmány

A porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 hiba miatt nem gyógyul ki soha a betegségéből. Ha te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor:

  • MEGSZABADULHATSZ a reggeli kínzó DERÉKMEREVSÉGTŐL
  • CSÖKKENNI FOG az ízületeidet kínzó FÁJDALOM*
  • Végérvényesen ELKERÜLHETED a PROTÉZIS MŰTÉTET
  • JAVULNI FOG az ízületeid mozgástartománya, és a RUGALMASSÁGA*

KÉREM AZ INGYENES TANULMÁNYT

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.