A porcerősítő készítmény és a fájdalomcsillapító krém együtt hatékonyabb

A porcerősítő készítmény és a fájdalomcsillapító krém együtt hatékonyabb

 

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy egy betegség kezelése során csupán egyféle módszertől várják a panaszok enyhülését vagy éppen a teljes gyógyulást. Pedig a legtöbb probléma megoldásához komplex eszközökre van szükség, és nincsen egyféle gyógymód, ami varázsütésre megoldaná a problémát. Ennek oka, hogy a szervezetünk egy rendkívül bonyolultan felépített rendszer. Összetett kezelésre van szükség ahhoz is, hogy a porckopás okozta fájdalmakat kezelni tudd.

Habár a porckopás kezelésének az alapja, hogy jó minőségű porcerősítő készítményt használsz, ez is csak akkor tud megfelelően hatni a szervezetedben, ha mellette a gyulladást is csökkented. Erre nagyon jó megoldást nyújtanak a fájdalom- és gyulladáscsökkentő krémek.

 

Hogyan tudja támogatni a fájdalomcsillapító krém a porcerősítő készítmény munkáját?

 

A fájdalomcsillapító krém több okból is képes segíteni a porcerősítő készítmény munkáját, ami miatt érdemes együtt alkalmaznod őket!

 

Gyorsabban hat, mint a porcerősítő

Sokan azért hagynak fel túl hamar a porcerősítő készítmény szedésével, mert türelmetlenek és gyors enyhülésre vágynak. Ez persze érthető is, hiszen a fájdalom nagy úr, amit mindenki szeretne gyorsan csillapítani, hogy újra tudja végezni a mindennapi teendőit. Azonban ez sajnos nem mindig ilyen egyszerű.

Persze a fájdalomcsillapító tablettákkal igen, amelyek akár 20 percen belül is képesek hatni. Ezeknek azonban számtalan káros mellékhatásuk van, ami miatt hosszú távon nem éri meg szedni őket. Ilyen következmény például a gyomorfekély kialakulása, ami később akár rákos elváltozássá is fajulhat.

De nem szeretnélek megijeszteni! Attól, hogy bekapsz havonta 1-2 szem fájdalomcsillapítót, még valószínűleg nem lesz ilyen problémád. Ám a porckopás okozta fájdalom és gyulladás általában többször jelentkezik, mint havi 1-2 alkalom. Emiatt szükséged van egy olyan megoldásra, ami nem okoz mellékhatásokat, ezért bármikor alkalmazhatod, amikor előbukkan a fájdalom.

Nem beszélve arról, hogy a különböző fájdalomcsillapító tabletták a felszívódást is ronthatják, emiatt a porcerősítő készítménnyel bejuttatott kollagén is rosszabbul tud hasznosulni.

Ezzel szemben a természetes hatóanyagokból készült krémek nem okoznak mellékhatásokat és a porcerősítő készítmény hatását sem csökkentik. Ezek akár pár perc alatt is képesek lehetnek lehűteni a lángoló ízületeidet és enyhíteni a fájdalmaidat.

 

A fájdalomcsillapító krém használata támogatja a porcerősítő készítmény hatását.

 

A fájdalomcsillapító krém segítségével a mozgás is könnyebb!

Szinte nincs olyan cikkem, ahol ne említeném a porcerősítő készítmény mellett a rendszeres mozgás jelentőségét. Ennek oka igazán egyszerű. A porcerősítőből a kollagén peptid csak úgy tud hasznosulni a porcokban, ha mellette rendszeresen mozgatod az ízületeidet. Mivel a porcokban nincsenek erek, ezért azok a távolabbi erekből, az ízületi folyadék közvetítésével jutnak csak tápanyagokhoz. Az ízületi folyadékba pedig a mozgás során létrehozott pumpáló hatás segítségével jutnak be a kollagén peptidek.

De azt is tudom, hogy amikor azt írom, hogy sportolj rendszeresen, Te pedig éppen hatalmas ízületi fájdalmakkal küzdesz, ezt a tanácsot nagy valószínűséggel nem fogod betartani. Amit teljesen meg is értek! Hiszen kinek van kedve fájdalmas ízületekkel még mozogni is?

Éppen ezért roppant fontos, hogy porcerősítő készítmény használata mellett fájdalomcsillapító krémet is alkalmazz! Miután a krém hatékonyan enyhítette a panaszaidat, sokkal szívesebben fogod rávenni magad a mozgásra is.

 

Tehermentesíti az immunrendszered

A folyamatos gyulladás egy hatalmas teher a tested, főként az immunrendszered számára. Emiatt már másra nem igazán marad ideje és energiája. Pedig az immunrendszernek a regenerációs folyamatokban jelentős szerepe van. Így a porcépítésben is!

 

Porcerősítő készítmény fogyasztása mellett a rendszeres mozgásról sem szabad megfelejtkezni!

 

Fontos: a fájdalomcsillapító krém nem helyettesíti a porcerősítőt!

 

Habár a jó minőségű fájdalomcsillapító krémek valóban gyorsan és eredményesen csökkentik a gyulladást és a lángoló ízületek fájdalmát, ezután sem szabad hátradőlni! Ugyanis ezek a krémek csak tüneti kezelést nyújtanak, de a probléma valódi okát, vagyis a porcok tápanyaghiányát nem oldják meg.

Emiatt, ha pillanatnyilag enyhíti is a fájdalmaidat, a porckopás folyamatosan halad előre, ami ellen időben fel kell lépned.

Tehát fontos, hogy a fájdalom- és gyulladáscsökkentő krémet, valamint a porcerősítő készítményt együtt alkalmazd!

 

Nem mindegy az sem, hogy milyen krémet és porcerősítőt választasz!

 

Ahhoz, hogy a porcerősítő készítmény és a fájdalomcsillapító krém együttes használata valóban hatékonyan tudja enyhíteni az ízületi fájdalmakat, nem mindegy, hogy azok mit tartalmaznak!

A fájdalomcsillapító krém lehetőleg többféle természetes anyagokból kivont összetevőkből álljon. A sokféle hatóanyag ugyanis segíti egymás hatását. A leghatásosabb, ha a hatóanyagok között szerepel a kurkumin. A kurkuma hatóanyaga a kutatások szerint ugyanis van olyan hatékony, mint a fájdalomcsillapító gyógyszerekben megtalálható ibuprofen. Több értékes összetevőt is tartalmaz és valóban gyorsan képes enyhíteni a fájdalmakat, illetve a gyulladást az Artrofreeze balzsam!

A választott porcerősítő készítmény mindenképpen II-es típusú kollagén peptidet tartalmazzon. Ennek oka, hogy az ízületi porcok csak ezt képesek hasznosítani. Emiatt bármi más kollagén peptid, mint például a sok porcerősítőben megtalálható I-es típusú, vagy az óriás kollagén szedése teljesen felesleges. Ajánlom számodra az Artroflex Plus porcerősítő készítményt, amiben nagy mennyiségű II-es típusú kollagén peptid található meg.

Tudj meg többet az Artroflex Plus-ról és kattints ide!

Ízületi fájdalmaktól mentes szép napot kívánok!

Hogyan gyógyulj ki a porckopásból?

artroflex plus ingyenes videó
Szeretnéd tudni, hogyan gyógyulhatsz ki a porckopásból, és szabadulhatsz meg a fájdalmaktól, kevesebb mint 47 nap alatt?

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!


Ajándék

Tanulmány a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus ingyenes video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!

Az Artrózis Kezelés 5 Fő bűne

Ingyenes e-book tanulmány

A porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 hiba miatt nem gyógyul ki soha a betegségéből. Ha te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor:

  • MEGSZABADULHATSZ a reggeli kínzó DERÉKMEREVSÉGTŐL
  • CSÖKKENNI FOG az ízületeidet kínzó FÁJDALOM*
  • Végérvényesen ELKERÜLHETED a PROTÉZIS MŰTÉTET
  • JAVULNI FOG az ízületeid mozgástartománya, és a RUGALMASSÁGA*

KÉREM AZ INGYENES TANULMÁNYT

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.