Mit tennél, ha nem lenne többé artrózisod?

brainwave

Játszunk kicsit el a gondolattal, hogy mi lenne akkor, ha többé nem lenne ízületi porckopásod?

Ha nem ébrednél többé merev végtagokkal?

Ha nem lenne többé ízületi fájdalmad, és ha nem lenne többé ízületi gyulladásod?

Tudom, hogy ezt most nehezedre esik elképzelni. És lehet, hogy legszívesebben elküldenél melegebb éghajlatra, amiért ilyen hülyeséggel jövök itt Neked, hogy képzeld el.... Pedig ma már egyre ismertebb és elfogadottabb tény, hogy bizony a gondolataink igenis hatással vannak az életünkre. Hatással vannak a szellemi, érzelmi és a fizikai épségünkre ép úgy, mint az egészségünkre. Ezért kérlek, mielőtt abbahagynád a cikk olvasását és tényleg a fenébe küldenél, adj egy esélyt a cikknek és Magadnak!

Képzeld el,

gyogyito kepzeletunk

hogy este lefekszel aludni és közben erőteljesen azt kívánod, hogy bárcsak holnap újra egészségesen ébrednél! Bárcsak ízületi fájdalmaktól mentesen ébrednél! Bárcsak újra szabadon és könnyedén mozoghatnál! Bárcsak ne szorulnál mások segítségére és jóindulatára! Bárcsak kidobhatnád az összes fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt, mert tudod, hogy már nincs rá többet szükséged! Bárcsak! Aztán szép lassan belealszol ezekbe a fohászaidba.

És itt kezdődne a csoda!

Álmodban, akárcsak a mesékben találkozol a Jótündérrel, aki felajánlja, hogy teljesíti egy kívánságodat. Vajon mit kívánnál? Pénzt és gazdagságot? Hírnevet? Egy kacsalábon forgó palotát? Egy szuper autót?

Lehet, hogy másokat elvakítana a lehetőség, hogy földi javak és gazdagságot kérjenek a Jótündértől, de Te más vagy. Az élet Téged már próbára tett és Te már tudod, hogy az Egészségnél Nagyobb Kincs Nincs! Te egészséget kívánnál. És elmondanád a Jótündérnek mindazokat a fohászokat, amiket végig gondoltál elalvás előtt.

Másnap reggel, amikor felébredsz, tisztán emlékszel az álmodra és kicsit keservesen elmosolyogsz rajta. Azt gondolván, hogy milyen kár, hogy a Jótündér csak a mesékben és az álmodban létezik.

 

Megtörténik a csoda

Hetekkel később, amikor az egyik reggel fel akarsz kelni az ágyadból... egy kellemes meglepetés ér.

Nem kell perceket kínlódnod és apránként feltolnod magadat vagy legurulni az ágyról, csak hogy elhagyhasd azt. Könnyedén sikerül felülnöd. Kicsit még zavarba is jössz, mert már az idejére sem emlékszel annak, hogy legutóbb mikor keltél ilyen könnyedén.

Aztán elindulsz a fürdőszoba felé. És ezt most nem érzed fél Marathon-i kihívásnak, mint az elmúlt napokban. Ugyan az első két lépést óvatosan és kicsit bátortalanul teszed meg. De amint észreveszed, hogy nem fáj a térded és nincs gondod az egyensúlyozással sem, egyre határozottabb lépésekkel közelíted meg a fürdőszobát.

A mosakodás, a fogmosás és a fésülködés is mind egyszerű feladatnak tűnik. A karodat újra fel tudod emelni és nem áll meg félúton. A fogkefét is ismét erős kézzel tudod fogni, egyáltalán nem fenyeget az a veszély, hogy kiesne a kezedből.

 

Egész nap jól érzed magadat

Korlátok nélkül mozogsz. Lehajolni, hogy bekösd a cipődet olyan könnyű feladat, mint tizenéves korodban volt.  A lépcsőzés nem egyenlő egy hegymászással.  Szinte meg se kottyan felmenni a második emeletre. Pedig még a bevásárló szatyrod is tele van!

Kicsit félni kezdesz, hogy ez a csoda nem tart sokáig vagy hogy ez még mindig az álmod része. Ezért úgy döntesz, hogy a mai napot kiélvezed. Bármi is legyen az igazság, hogy ez álom vagy rövid ideig tartó valóság.

Te akkor is örülsz ennek a napnak!

Miután a reggeli bevásárlásból hazamentél és kipakoltál a szatyorból kicsit leülsz pihenni egy csésze kávé/tea mellett. Végig gondolod, hogy mit szeretnél az nap csinálni.

vidam idosek

Aztán előveszed a telefonodat és felhívod a barátaidat, akikkel már régen találkoztál. Hiszen az utóbbi időszakban, mindig lemondtad a közös programokat, mert mozdulni is alig bírtál. Felhívod őket és megbeszélitek, hogy egy óra múlva találkoztok és sétálni mentek a közeli parkba. Már alig várod! Mikor sétáltál utoljára szabad levegőn a barátaiddal és beszélgettetek közben? Már szinte nem is emlékszel arra, hogy milyen érzés is ez.

 

Örömteli izgalommal várod a találkozást.

Majd mikor találkoztok azt tapasztalod, hogy most nem Te vagy az, aki elsőként fárad el a sétálás alatt és mondja azt, hogy:  Üljünk le arra a padra, ott!

Te még tovább is tudnál sétálni. Már hónapok óta nem érezted ilyen jól magadat, mint most.

Aztán egyszercsak megszólal a telefonod. A gyereked hív. Mindig felhív ebben az órában, hogy megnézze, hogy vagy. Máskor, mert a lakásodhoz vagy kötve alig várod, hogy felhívjon. Ma azonban megfeledkeztél róla. Nem is csoda, elvégre ma végre újra élvezed az életedet!

Felveszed a telefont. A gyereked egyből kihallja a hangodból, hogy jó kedved van. Depressziónak semmi nyoma a hangodban. Ráadásul a parkból származó háttérzajt is hallja.

A gyereked meglepetten kérdezi, hogy merre vagy? Hogy vagy? Mit csinálsz? Nem akar hinni a fülének, amikor azt mondod neki, hogy kutya bajod sincs! Mindenképpen saját szemével akar meggyőződni arról, hogy valóban önállóan mozogsz, könnyedén és szabadon. Ezért közli veled, hogy felöltözteti a kisunokádat és azonnal indulnak hozzád.

 

Kerülőúton jársz

Annyira jól érzed magad, hogy egy hosszabb úton mész haza és így mire belépsz a lakásodba, addigra a gyereked már ott vár aggódva. Te ránézel csodálkozva és kedvesen mosolyogsz azon, hogy ennyire aggódik érted.

Persze nem csoda. Két hónappal ezelőtt, elestél a lakásban amikor bot nélkül indultál a konyhába. Elég csúnyán megütötted magadat, ami a csípőízületednek egyáltalán nem tett jót. És akkor ma, két hónappal később meg járókeret, bot és minden nélkül ”futkosol” itt a nagy világban. Lehet nem aggódni érted?

 

Ámulva néz a gyereked

nagyival-repulni-jo

Könnyedén lehajolsz a kisunokádhoz a földre és felemeled őt, hogy megölelgethesd. A nap hátralevő részében a kisunokáddal játszol, úgy, mint még soha sem. Mert most nem kell attól rettegj, hogy elesel és elejted a gyermeket. Nem kell visszafognod magadat, mert nem érzel fájdalmat sem.

Képzeld el, hogy a nap végén széles mosollyal az arcodon, hálásan alszol el miközben köszönetet mondasz a Jótündérnek, amiért megajándékozott a világ legértékesebb kincsével az Egészséggel.

 

És képzeld el, hogy minden napod ilyen lehet, mint a mai volt.

A Te Jótündéred is lehet az Artroflex Plus!

Ízületi fájdalmaktól mentes napokat kívánok és találkozunk jövő héten ugyanitt, ugyanekkor!

Hogyan gyógyulj ki a porckopásból?

artroflex plus ingyenes videó
Szeretnéd tudni, hogyan gyógyulhatsz ki a porckopásból, és szabadulhatsz meg a fájdalmaktól, kevesebb mint 47 nap alatt?
Artroflex Plus

Sose maradj le a legfrissebb blog bejegyzéseinkről! Engedélyezd az Artroflex Plus értesítőjét, és elsőkként értesülsz a legújabb híreinkről!

IGEN, Kérem az értesítőt!

* Az értesítőre való felíratkozáshoz nem kell megadni semilyen adatodat, csak kattints az "IGEN, Kérem az értesítőt!" gombra. Feliratkozásod az Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltaknak megfeleően kezeljük.

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!


Ajándék

Tanulmány a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus ingyenes video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!

Az Artrózis Kezelés 5 Fő bűne

Ingyenes e-book tanulmány

A porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 hiba miatt nem gyógyul ki soha a betegségéből. Ha te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor:

  • MEGSZABADULHATSZ a reggeli kínzó DERÉKMEREVSÉGTŐL
  • CSÖKKENNI FOG az ízületeidet kínzó FÁJDALOM*
  • Végérvényesen ELKERÜLHETED a PROTÉZIS MŰTÉTET
  • JAVULNI FOG az ízületeid mozgástartománya, és a RUGALMASSÁGA*

KÉREM AZ INGYENES TANULMÁNYT

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.