MSM készítmény - milyen MSM készítmények vannak

Az MSM valójában a metil-szulfonil-metán rövidítése. Ez egy szerves kén vegyület, ami a szervezetünkben is jelen van. Tulajdonképpen mindenhol ott van, ahol kéntartalmú anyagok szintézise megy végbe. Így az aminosavakban, az izmainkat alkotó fehérjékben és a porcokban is jelen van. Ez lehet az egyik oka annak, hogy nagyon gyakran felhasználják az MSM port ízületekre készült étrend kiegészítőkben.

Egy másik lehetséges magyarázat a népszerűségére vonatkozóan az, hogy bizonyítottan képes csökkenteni a fájdalmakat. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy mindezt úgy éri el, hogy blokkolja a C-idegrostokon a fájdalom impulzusok átadását.

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy az egészséges idegeket bénítja meg. És nem azért múlik el a fájdalom, mert az ízületek állapota egészségesebbé vált volna, hanem azért, mert gátolja az egészséges C-idegrostok működését.

Vagyis az MSM által előidézet fájdalommentesség nem más, mint egy ügyes trükk arra, hogy elfedje az ízületi porckopás tüneteit. Pusztán attól, hogy MSM-et fogyasztunk, még nem fog ténylegesen megoldódni a problémánk. A porckopás nem fog megállni, csupán érzéketlenekké válunk vele szemben. Vagyis kiválóan segít a szőnyeg alá seperni a valós problémát, az ízületi porckopást.

Ezért, bár elismerjük, hogy hatékonyan képes csökkenteni a fájdalmat, mégsem ajánljuk alkalmazását artrózis kezelése során, amennyiben a cél a további porckopás elkerülése.

Amennyiben szeretnél olvasni a Glükozaminról és a Kondroitin szulfátról, kattints!

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!


Ajándék

Tanulmány a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus ingyenes video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!

Az Artrózis Kezelés 5 Fő bűne

Ingyenes e-book tanulmány

A porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 hiba miatt nem gyógyul ki soha a betegségéből. Ha te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor:

  • MEGSZABADULHATSZ a reggeli kínzó DERÉKMEREVSÉGTŐL
  • CSÖKKENNI FOG az ízületeidet kínzó FÁJDALOM*
  • Végérvényesen ELKERÜLHETED a PROTÉZIS MŰTÉTET
  • JAVULNI FOG az ízületeid mozgástartománya, és a RUGALMASSÁGA*

KÉREM AZ INGYENES TANULMÁNYT

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.