Vélemények

Vásárlóink véleményüket videó előtt is elmondták, hálásan köszönjük!

 

… még nem oldódott meg minden probléma, de azt mondhatom, hogy másfél hónapja fájdalommentesen élek…

 

… már 3-5-nap után elkezdtem érezni valami javulást a lábamban, felmásztam a kilátóba, ami azt jelenti, hogy 500 métert gyalogoltam 45 fokos szögben…

 

… egy hónapi szedés után úgy érzem, mintha a csípő ízületem is olajozva lenne, nem csikorog az a két súrlódó csont, és sokkal könnyebben megyek…

 

Folyamatosan javul az állapotom, könnyebben beindul a napom …

 

… 3 hónap távlatában gyakorlatilag megszűntek ezek a fájdalmak, nagyon szívesen ajánlom mindenkinek…

 

… már 1 hét után éreztem a javulást, hogy sokkal könyebben forgok hátra és nem okoz olyan nagy fájdalmat a fordulás…

 

…az Artroflex (Plus) szedése előtt több éven át jobb oldali csípőfájdalom panaszaim voltak, az Artroflex (Plus) szedése óta reggel lényegesen könnyebben indulok…

 

…a lépcsőn járás nagyon nehéz volt, csak úgy araszolva tudtam menni… mióta a terméket szedem a lépcsőn járás teljesen megváltozott, könnyedebbnek fittebbnek érzem magam…

 

Az Artrlfolex Plus hatékonysága, UH lelettel bizonyíthatóan működik:

Artroflex Plus szedése előtt


(orvosi ultrahang vizsgálati lelet)

Artroflex Plus szedése után


(orvosi ultrahang vizsgálati lelet)

2 hónap alatt az ultrahang vizsgálati lelet alapján az Artrofelx Plus szedésének köszönhetően a porcszövet 0,4 mm vastagodott!

 

Vásárlói vélemények, e-mailek:

 

"Egy nagyon kedves egészségügyis barátnőm ajánlotta a készítményt, neki a férje szedi, és sokat javult is már az állapota. A barátnőm szerint nem mindegy, milyen fajtájú kollagént viszünk be, és az Artroflex-ben kimondottan olyan típusú van, ami hatékony a porckopás ellen. Én még csak 2 hónapja szedem, de már kevésbé érzem merevnek a lábaimat, könnyebben is mozdulok. Szerintem egy próbát mindenképpen megér."

Szakács Jánosné Magdi, Simontornya


"Annyi jót hallottam már erről a termékről, hogy muszáj volt kipróbálnom. A fájdalom egyelőre nem szűnt meg, de jelentősen enyhült 3 heti használat után. A hosszas egyhelyben ülés sem viseli már meg annyira az ízületeimet, és a reggeli felkelés is határozottan könnyebb. El sem mertem képzelni már, hogy ez bekövetkezhet. Határozottan ajánlom!"

Tímár Julianna, Vásárosnamény


"Az öcsém kezdte el szedni, és látva, hogy ő mennyivel jobban érzi magát, úgy voltam vele, hogy hát rajtam ne múljon! Megrendelte a feleségem, becsülettel szedem úgy másfél hónapja. Azt nem mondom, hogy újra húszévesnek érzem magam, de ismét örömöt okoz a mozgás, és kevésbé fájnak az ízületeim. Nekem ez pontosan elég 54 évesen."

Marton Tihamér


"Reuma ellen használtam, nekem sokat segített!! Megéri az árát."

Pál Teri


"Aki hasonló problémával küzd, tudja, hogy a porckopás kezelése bizony hosszadalmas folyamat. Én az orvosom szerint már súlyosabb fázisban jártam, a sok fájdalom megnehezítette a mindennapjaimat. Végső próbálkozásként rendeltem meg az Artroflexet, és most, 3 és fél hónap elteltével kijelenthetem, hogy jelentősen javult az állapotom. Jó szívvel ajánlom!"

Erdélyi Katalin, Szombathely


"Nagyon bántott, hogy nem tudok úgy játszani a kisunokáimmal, ahogy szeretnék, a kisebb terhelés is fájdalmat okozott. Az egyik cimborám említette ezt a készítményt, és mivel neki bevált, gondoltam, én is teszek egy próbát. Most már elhiszem, hogy ez az egyik legjobb porcerősítő a piacon! Még csak néhány hete szedem, de sokkal könnyebb a testmozgás, mint korábban!"

András, Várpalota


"Régóta szenvedtem már a reuma kellemetlen tüneteitől, amik az utóbbi időben egyre gyakrabban és intenzívebb formában jelentkeztek. Egy hozzáértő ismerősöm ajánlására vásároltam meg ezt a porcerősítőt, és nem bántam meg, már két hét elteltével éreztem a különbséget. Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a terméket!"

Tóthné Klári, Eger


"Világéletemben fitt nő voltam, de az utóbbi pár évben az artrózis már a sétát és a lépcsőzést is kínkeservessé tette számomra. Erre a készítményre az interneten bukkantam rá, úgy döntöttem, adok egy esélyt neki. Még csak néhány hete szedem, szóval nem akarok semmit elkiabálni, de már csillapodott a fájdalom, és tegnap a munkahelyemre is gyalog mentem busz helyett. Azért ez már csak számít valamit!"

Elvira, Budapest


"Sokféle porcerősítőt próbáltam rá, mielőtt rátaláltam erre, de az első olyan, amit újravásároltam. Az árát elsőre elég borsosnak találtam, de az, hogy újra jólesik a mozgás és elmúlt a fájdalom, számomra megfizethetetlen."

Gaál Borbála


"Két hete szedem, de máris szépen megy le a duzzanat az ujjaimról és kevésbé „ropogok”. Azt hiszem, már most kijelenthetem, hogy megérte kipróbálni."

M. Gábor, Budapest


"Nagyikámnak rendeltem belőle, miután annyi jót olvastam róla a neten. Az ő tapasztalatai abszolút pozitívak a termékkel kapcsolatban, a térdei rettenetesen be voltak duzzadva szinte állandóan, és már a kismértékű mozgás is megerőltető volt számára. Az ő nevében is ajánlom a készítményt a porckopással küzdőknek!"

Aliz, Hódmezővásárhely


"Talán a legjobb porcerősítő, amihez eddig szerencsém volt. Azt mondják kell néhány hónap, hogy érezhetően kifejtse a hatását, de ez egyénenként eltérő lehet. Én speciel már 2 hét használat után sokkal jobban éreztem magam."

Pál István


"Az biztos,hogy egy nagyon jó porcerősítő készítmény. Nem filléres dolog, de a többi gyógyszer, amit erre az artrózis problémára felír az orvos az is drága. A különbség csak annyi, hogy az artroflex segít!"

Doszpoth Ferencné


"Én majd egy évig szedtem, ennek kb. két éve, a térdfájásom elmúlt, csakis ennek tudhatom be és a rendszeres mozgásnak, amit azóta tudok végezni."

Tima Ilona


"Én most használom és nagyon jó. Rengeteget javult már a térdem, de ezt hosszú távon kell szedni mert ugye a porckopás sem egy hónap alatt jött létre. Mellé szedek D és C vitamint.Azt tudni kell, hogy az Artroflex oda épül be, ahol kopás van a testünkben."

Sipos Margit Viktória


"Én már három hónapja szedem porckopásra, és a térdfájdalmam teljesen elmult. Sokkal könnyebben mozgok, mint előtte."

Szermácz Ivánné


Szerintem is nagyon jó az Artroflex Plus! 45 napja, hogy szedem és lényegesen jobb, de ehhez még azt is le kell írnom, hogy minden nap jóga nyújtógyakorlatokat végzek kb. 40 percben. Heti három alkalommal nagyokat sétálok, úgyhogy magam is sokat teszek a mielőbbi gyógyulás érdekében!! Úgy érzem, hogy a mozgás gyorsítja a gyógyulást!!"

Magyar Ica


Igaz, az ára nem olcsó, de mi a férjemmel szedjük, csak ajánlani tudom mindenkinek. Én a második dobozt kezdtem el szedni, de sokkal jobb a térdeim állapota. A duzzanata elmúlt, sokkal könnyebb a menésem, és ami a legfőbb, már alig fáj. Csak ajánlani tudom tiszta szívből minden artrózisban szenvedőnek."

Végh Tiborné


Én április óta szedem reuma ellen, ahogy a javaslat szól és nekem nagyon jó. Sajnos nem olcsó de nincs mellékhatása mint a  gyógyszereknek"

Kasznár Izabella


"Három hete szedem porckopás kezelésére, és úgy érzem, hogy használ.Nagyon jó ha egy kicsit tornáztatod az izūleteidet!"

Csögör Ferencné


 

Kérjük, írja meg Ön is az Artoflex Plus porcerősítő készítménnyel kapcsolatos tapasztalatait! Köszönjük a visszajelzéseket!

 


Szeretnéd megtudni, miért NEM gyógyultál MÉG ki az artrózisodból?

Add meg az e-mail címedet, és megkapod az ARTRÓZIS KEZELÉS 5 FŐ BŰNE című útmutatót!

3000 forint helyett most INGYEN!Kérem az útmutatót!

Megadott adataid bizalmasan kezeljük!
Harmadik fél számára azt soha nem adjuk ki.