Kövezd ki az ízületi problémáktól mentes napok felé vezető utadat! - 2. rész

crystal-healing

 

Ha figyelemmel követed a blogunkat, és miért ne tennéd, amikor fontos és érdekes információt olvashatsz az ízületi porckopással és annak kezelésével kapcsolatosan, akkor bizonyára emlékszel rá, hogy néhány héttel ezelőtt bevezettelek a kristályok világába. Olyan gyógyító kövekről beszéltem Neked, amelyek gyulladás és/vagy fájdalomcsökkentő hatással rendelkeznek. És amelyeket remekül lehet kiegészítő kezelésként használni ízületi problémák esetén.

Ha nem olvastad el az első részt, akkor kérlek ide kattintva tedd meg. Hiszen akkor sokkal érthetőbb és kerekebb lesz az egész kristálygyógyászati ismereted.

A mai cikkben, ígéretemnek megfelelően további 9 olyan gyógyító követ mutatok be, melyeket érdemes lehet beszerezned, ahhoz, hogy felgyorsítsd az ízületi porckopásod kezelési és gyógyulási folyamatát.

Lássuk melyek, ezek a kövek!

 

 1. Zöld disztén

zold-diszten

Enyhíti a savasodást, a reumát és a köszvényt is. Ugyanakkor fokozza a mozgékonyságot és fejleszti a mozgásszervek működését és a kézügyességet.

 1. Zöld fluorit

zold-fluorit

Kiválóan alkalmazható ízületi gyulladásra, reumára és köszvényre is. Valamint hozzájárul a méregtelenítéshez és gombás fertőzések kezeléséhez is.

 1. Fuchsit-disztén

fuchsit-diszten

Segít a vándorló fájdalmakon és csillapítja a gyulladásokat. Leginkább marokkő formájában tudod beszerezni.

 1. Gabbronit

gabbronit

 Javítja a regenerációs képességet és segít beindítani az öngyógyító folyamatokat. Ebből a tulajdonságából kifolyólag hozzájárulhat ahhoz, hogy az Artroflex Plusban található II-es típusú kollagén peptid gyorsabban beépüljön a porcokba és beindítsa azok újraképződését.

 1. Galenit

galenit

Segít a méregtelenítésben és oldja az ízületi lerakódásokat. De a legjobb benne, hogy segít az ízületi merevségen és mozgékonyabbá tesz.

 1. Gránát

granat

Összesen 14 féle gránátot különböztethetünk meg ásványtanilag, de mindegyik segíthet Neked ízületi porckopás esetén. Van köztük több is, ami enyhíti az ízületi gyulladást és a fájdalmat. Pl.: grosszulár, tsavorit, uvarovit. Ugyanakkor van köztük több, ami serkenti a vérkeringést és anyagcserét, salaktalanítást. Ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy a felhalmozott káros anyagokat minél hamarabb kivezessék a szervezetedből, és hogy az értékes tápanyagokat és ásványi anyagokat minél hamarabb eljuttassák a megfelelő szervhez, így az ízületekhez is.

 1. Kalcedon

kalcedon

Gyulladásgátló hatással bír és sokféle ízületi probléma kiegészítő kezelésére alkalmas. Kalcedonból is többféle létezik ásványi felépítésüket tekintve. Amiket érdemes kipróbálnod az a krómkalcedon és a rézkalcedon.

 1. Pirit (nappirit)

pirit

Fájdalomcsillapító hatással rendelkezik, ami különösen használ a hát és egyéb ízületi fájdalmak csillapítására.

 1. Vezuvián

vezuvian

Ebből a kristályból is kétféle van ásványi felépítésüket tekintve. De megnyugtatásodra mondom, hogy mind a kettő gyulladáscsökkentő és serkenti a regenerálódást. Tehát bármelyiket is tudod megvásárolni ásványboltokban, biztos lehetsz benne, hogy olyat szereztél be, ami használni fog Neked.

 

FONTOS

 

Noha azt első részben is elmondtam már, de még egyszer felhívnám a figyelmedet arra, hogy a kristálygyógyászatot csak és kizárólag kiegészítő kezelésként szabad és érdemes alkalmaznod. Csak erre támaszkodni olyan lenne, mint azt várni, hogy a sült galamb a szádba repül.

Bármennyire is szeretnénk, a kristályok sajnos önmagukban kevesek ahhoz, hogy gyors és tartós eredményt érjünk el az ízületi problémák kezelése során.

Tehát három dolgot javasolok Neked:

 1. Próbáld ki a kristálygyógyászatot, mint kiegészítő kezelését az ízületi porckopásodnak (van, akinek tényleg nagyban hozzájárult állapota javulásához)
 2. A rendszeres orvosi szakvizsgálat kötelező!
 3. Továbbra is folytasd a hagyományosabb kezeléseket: terápiás, gyógyszeres és megfelelő étrend-kiegészítők szedését

Ha hűséges olvasója vagy a blogunknak, akkor Neked már külön nem kell bemutatnom az Artroflex  Plust és hogy mire képes.

Ha azonban új vagy az oldalon, akkor ajánlom figyelmedbe az előbb említett táplálék kiegészítőt, ami orvosilag igazoltan, VALÓBAN segít akár visszaépíteni is a már elkopott ízületi porcokat.

Ha szeretnél többet megtudni az Artroflex Plusról, akkor csak kattints erre a sorra.

Ízületi fájdalmaktól mentes napokat kívánok és találkozunk jövő héten ugyanitt, ugyanekkor!

Hogyan gyógyulj ki a porckopásból?

artroflex plus ingyenes videó
Szeretnéd tudni, hogyan gyógyulhatsz ki a porckopásból, és szabadulhatsz meg a fájdalmaktól, kevesebb mint 47 nap alatt?
Artroflex Plus

Sose maradj le a legfrissebb blog bejegyzéseinkről! Engedélyezd az Artroflex Plus értesítőjét, és elsőkként értesülsz a legújabb híreinkről!

IGEN, Kérem az értesítőt!

* Az értesítőre való felíratkozáshoz nem kell megadni semilyen adatodat, csak kattints az "IGEN, Kérem az értesítőt!" gombra. Feliratkozásod az Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltaknak megfeleően kezeljük.

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!


Ajándék

Tanulmány a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus ingyenes video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!

Az Artrózis Kezelés 5 Fő bűne

Ingyenes e-book tanulmány

A porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 hiba miatt nem gyógyul ki soha a betegségéből. Ha te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor:

 • MEGSZABADULHATSZ a reggeli kínzó DERÉKMEREVSÉGTŐL
 • CSÖKKENNI FOG az ízületeidet kínzó FÁJDALOM*
 • Végérvényesen ELKERÜLHETED a PROTÉZIS MŰTÉTET
 • JAVULNI FOG az ízületeid mozgástartománya, és a RUGALMASSÁGA*

KÉREM AZ INGYENES TANULMÁNYT

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.