Ízület-gyógyító nyári programok – 4. Rész

senior-fozotanfolyam

Lehet, hogy meglepődsz majd azon, amit most készülők javasolni Neked, de hidd el nekem kérlek, abszolút nem bánod majd meg, hogy végig olvasod a mai cikket. És ha meg is fogadod a tippemet, akkor ezzel a nyári programmal egy egész életre szóló befektetést tettél, ami majd az ízületeid egészségén fog meglátszani.

 

Életet adó élelem

 

Már több ízben is beszéltem Neked arról, hogy milyen fontos szerepe van a helyes táplálkozásnak az ízületeid egészségének megőrzése szempontjából. Itt felsorolom Neked azokat a cikkeket, amelyek ezzel kapcsolatosak. A cikkek címére kattintva pedig, máris olvashatod őket:

 1. Így könnyíts az ízületeidre nehezedő terheken- 4. rész;
 2. Edd egészségesre az ízületeidet;
 3. Vitaminbomba az egészséges ízületekért;
 4. Tudtad, hogy a glutén árthat az ízületeidnek;
 5. Porcerősítő étrend; Kérsz egy kis reggeli mérget;
 6. A zsírok a barátaid vagy az ellenségeid;
 7. Eszel egy kis reggeli mérget?

Ezért is gondoltam arra, hogy idén nyáron elvégezhetnél egy főzőtanfolyamot.

Tudom, ha nő vagy, akkor azt mondod minek a tanfolyam? Tudsz Te főzni. Ha férfi vagy, akkor pedig arra gondolhatsz, hogy szükségtelen Neked főzőtanfolyamra járni, mert hát főznek rád és amúgy is jobb, ha az asszony van a konyhában.

De amikor ezekre gondolsz, tudod-e, hogy a világ 10 legjobb szakácsa férfi? Hogy a világon a leghíresebb és elismertebb chef-ek többsége,  80-90%-a férfi?

És ha tudsz főzni, az valóban olyan étel, ami ízületbarát és közben finom is? Vagy finom ugyan, de nem tesz jót az ízületeidnek? Esetleg fordítva: gyógyítja az ízületeidet, de se íze, se bűze az ételnek?

 

Keverem, kavarom

 

Sokan, köztük én is, nagyon sokáig azt hittem, hogy az egészséges ételek nem lehetnek finomak.  Aztán megtapasztaltam, hogy ez koránt sincs így. Igenis lehetnek ízletesek, sőt felidézhetik a nagyi főztjének az ízvilágát is, amit úgy megszoktunk és szeretünk. Persze ez csak abban az esetben lehetséges, ha valaki pontosan tudja, hogyan kell felhasználni az egészséges, ízületbarát alapanyagokat megfelelően. Ha tudja, hogyan kell ízesíteni a hozzávalókat és van még a tarsolyában egy-két trükk, amit a rengeteg próbálkozásnak köszönhetően ismert fel.

Ma is emlékszem, hogy amikor először ettem quinoát (ejtsd kínoa, egy gluténmentes gabonaféle, aminek a fogyasztását Neked is ajánlanám az ízületeid érdekében) étteremben, nagyon ízlet az étel, amiben volt. És tekintve, hogy milyen egészségbombának számít a quinoa (erről majd később írok egy külön cikket, szóval kövesd figyelemmel a blogunkat), gondoltam kipróbálom otthon én is. A kísérlet kudarcba fulladt. Egy ízetlen furcsaság került az asztalra, hogy finoman fejezzem ki magamat. De megettem, hiszen egészséges és gyulladáscsökkentő hatása is van. Viszont a család többi tagja kérte a hagyományos konyha ételeit. És azóta is retteg az ”egészséges” főztömtől.

 

Lépj át egy új világba

 

Saját tapasztalatomból kifolyólag, szeretném, ha megspórolnád magadnak és a családod többi tagjának azt a kellemetlenséget és traumát, hogy egészséges, de ízetlen ételt teszel az asztalra. Ezért arra bíztatlak, hogy keress a közeledben egy főzőtanfolyamot, ahol megtanulhatod finoman elkészíteni ezeket az ízületbarát ételeket. Többféle tanfolyamot is kinézhetsz, rengeteg van belőle: gluténmentes konyha, minden mentes konyha, vegakonyha stb. Egy teljesen új világ fog megnyílni előtted és az ízületeid is hálásak lesznek. Az ízületi gyulladás végleg a múlttá válhat és a porckopást is megállíthatod vagy legalábbis lassíthatod a helyes táplálkozás révén. De ha ezzel nem érnéd be, akkor még mindig fogyaszthatod az egészséges, ízületbarát ételek mellett az Artroflex Plus étrendkiegészítőt is, ami a maga 15 000 mg-nyi; II-es típusú kollagén peptid tartalmával hozzájárul az ízületi porcok gyors regenerálódásához. Így a siker nem maradhat el!

És persze egy-egy ilyen főzőtanfolyam alkalmával rengeteg hasznos információhoz jutsz az ételek vitamintartalmát illetően is. Az új ismeretek közben pedig még új barátokra is szert tehetsz!

Tehát ragad meg a fakanalat és változtass az életeden idén nyáron!

Ízületi fájdalmaktól mentes napokat kívánok és találkozunk jövő héten ugyanitt, ugyanekkor!

Hogyan gyógyulj ki a porckopásból?

artroflex plus ingyenes videó
Szeretnéd tudni, hogyan gyógyulhatsz ki a porckopásból, és szabadulhatsz meg a fájdalmaktól, kevesebb mint 47 nap alatt?
Artroflex Plus

Sose maradj le a legfrissebb blog bejegyzéseinkről! Engedélyezd az Artroflex Plus értesítőjét, és elsőkként értesülsz a legújabb híreinkről!

IGEN, Kérem az értesítőt!

* Az értesítőre való felíratkozáshoz nem kell megadni semilyen adatodat, csak kattints az "IGEN, Kérem az értesítőt!" gombra. Feliratkozásod az Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltaknak megfeleően kezeljük.

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!


Ajándék

Tanulmány a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus ingyenes video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!

Az Artrózis Kezelés 5 Fő bűne

Ingyenes e-book tanulmány

A porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 hiba miatt nem gyógyul ki soha a betegségéből. Ha te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor:

 • MEGSZABADULHATSZ a reggeli kínzó DERÉKMEREVSÉGTŐL
 • CSÖKKENNI FOG az ízületeidet kínzó FÁJDALOM*
 • Végérvényesen ELKERÜLHETED a PROTÉZIS MŰTÉTET
 • JAVULNI FOG az ízületeid mozgástartománya, és a RUGALMASSÁGA*

KÉREM AZ INGYENES TANULMÁNYT

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.