Így fektess okosan az egészségedbe!

boldog-ember

Anyagi szűkösségeink miatt gyakran döntünk úgy, hogy háttérbe szorítjuk mindazt, amit nem ítélünk megalapozott vagy fontos szükségletünknek. Vásárláskor többnyire felmerül bennünk ehhez hasonló kérdés: Tényleg szükségem van arra, hogy lazacot és gesztenyét vegyek, és egyek, amikor ilyen borsos áruk van? Az esetek többségében meggyőzzük magunkat arról, hogy semmi szükség arra, hogy ilyen költségekbe verjük magunkat egy-egy étkezés miatt. Majd tovább gurítjuk a bevásárlókocsit és leveszünk a polcról valamit, aminek az árával ki tudunk békülni. És nem feltétlenül elemezzük ekkor már azt, hogy vajon a kosárba helyezett termék milyen hatással lesz a szervezetünkre.

Vagyis sokszor ott spórolunk, ahol nem kéne!

Ha drágának ítéljük, akkor nem vesszük meg azt a gyümölcsöt, azt a zöldséget vagy bármilyen más ételt, aminek a fogyasztása amúgy sokban javíthatná az életminőségünket. Aztán amit az ételeink árán spóroltunk le, szép lassacskán elköltjük orvosi kezelésekre és gyógyszerekre.

Valami különös okból kifolyólag, amíg le nem betegszünk, és a szervezetünk nem ad egyértelmű vészjelzést, addig sokan nem igazán törődünk azzal, hogy mit és mennyit fogyasztunk.

Pedig a helyes táplálkozással több betegség is megelőzhető lenne!

 

Az ízületi porckopás megelőzhető

 

Talán már nem mondok nagy újdonságot a számodra, de bizony az ízületi porckopás kialakulása a rendszeres testmozgás, és a helyes táplálkozás révén megelőzhető lenne. És, ahogy azt talán Te is sejted, megelőzni egy betegséget mindig könnyebb és előnyösebb, mint legyőzni a már kialakult egészségügyi problémát.

Ezért nem mindegy, hogy mérgezed a szervezetedet, hogy éhezteted a szervezetedet, vagy éppen gondoskodsz arról, hogy minél több vitamint, ásványi anyagot, fehérjét és egyéb fontos tápanyagot megkaphasson.

De mielőtt még azt gondolnád, hogy a helyes táplálkozásnak csak a megelőzésben van szerepe, felhívnám a figyelmedet arra, hogy ez nem igaz. A helyes táplálkozás a betegség kialakulását követően is csodákat tud tenni. Persze ez egy lassú folyamat ekkor már. Ezért sokan el is vesztik türelmüket és a hitüket, abban, hogy a megfelelő ételek valóban javíthatják az állapotukat, és hogy akár meg is gyógyíthatják őket.

Ilyenkor pedig már mindenképpen javasolt minőségi étrend kiegészítő fogyasztása is! Olyané, ami fel tudja gyorsítani a gyógyulási folyamatot, és ami be tudja indítani a szervezet öngyógyító képességét is. Az Artroflex Plus egy ilyen étrend kiegészítő például. És ha Te térdízületi porckopással vagy csípőízületi porckopással, vagy akármilyen más artrózis okozta porckopással küzdesz is, az Artroflex Plus segíthet Neked, ha hagyod.

 

Segítséget kérni nem bűn és nem szégyen

 

Nem folytatok struccpolitikát. Tisztában vagyok vele, hogy az egészséges étkezés költséges. És azt is elismerem, hogy az Artroflex Plus sem olcsó. Viszont annál hatásosabb! De ha már kipróbáltad, akkor ezt Te is nagyon jól tudod. Ha pedig még nem próbáltad ki, akkor talán nézz meg néhány vevővéleményt. Ehhez csak KATTINTS IDE!

Ha van kereső gyermeked, akkor ne szégyellj segítséget kérni tőle!

Neked is jogod van az egészséges élethez! És, ahogy Te is gondoskodtál a gyerekedről, amíg önállóvá és önfenntartóvá nem vált, úgy Ő is hozzájárulhat most ahhoz, hogy javítsa az életminőségedet. És ha nem is mindig, de egyszer-egyszer meglephet egy hatékony táplálék kiegészítővel, ami támogatja az ízületeidet.

Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy sajnos, különböző okokból kifolyólag, nem mindenki fordulhat segítségért a gyerekéhez. Számukra lehet csak igazán jó hír az, hogy az idei nyugdíjprémiumot jövő héten osztják ki! Ugyanis november 12-15 között veszi kezdetét a nyugdíjprémium kézbesítése, ami elérheti a maximális 18.000 forintot.  

És ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor amennyiben a legtöbbet szeretnéd kihozni ebből a nyugdíjprémiumból, úgy ezt az összeget az egészségedre fordítod!

Ízületi fájdalmaktól mentes napokat kívánok és találkozunk jövő héten ugyanitt, ugyanekkor!

Hogyan gyógyulj ki a porckopásból?

artroflex plus ingyenes videó
Szeretnéd tudni, hogyan gyógyulhatsz ki a porckopásból, és szabadulhatsz meg a fájdalmaktól, kevesebb mint 47 nap alatt?
Artroflex Plus

Sose maradj le a legfrissebb blog bejegyzéseinkről! Engedélyezd az Artroflex Plus értesítőjét, és elsőkként értesülsz a legújabb híreinkről!

IGEN, Kérem az értesítőt!

* Az értesítőre való felíratkozáshoz nem kell megadni semilyen adatodat, csak kattints az "IGEN, Kérem az értesítőt!" gombra. Feliratkozásod az Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltaknak megfeleően kezeljük.

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!


Ajándék

Tanulmány a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus ingyenes video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!

Az Artrózis Kezelés 5 Fő bűne

Ingyenes e-book tanulmány

A porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 hiba miatt nem gyógyul ki soha a betegségéből. Ha te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor:

  • MEGSZABADULHATSZ a reggeli kínzó DERÉKMEREVSÉGTŐL
  • CSÖKKENNI FOG az ízületeidet kínzó FÁJDALOM*
  • Végérvényesen ELKERÜLHETED a PROTÉZIS MŰTÉTET
  • JAVULNI FOG az ízületeid mozgástartománya, és a RUGALMASSÁGA*

KÉREM AZ INGYENES TANULMÁNYT

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.