Ez tetszett az ízületeidnek 2018-ban

ujev-fordulo

Egészségben gazdag boldog új évet kívánok Neked a magam és az Artroflex Plus mögött álló teljes csapat nevében! Legyen 2019 a kínzó ízületi fájdalmaktól, a lángoló ízületi gyulladásoktól és az egyéb, artrózis okozta kellemetlen tünetektől mentes.

Idén is azon leszünk, hogy minél több embernek segítsünk sikeresen felvenni a harcot az ízületi porckopás és a reuma ellen is. Ezért arra kérlek, hogy 2019-ben is tarts velünk. Kövess minket figyelemmel, és mindig olvasd el a blog cikkeinket. Ugyanis ebben az új évben még érdekesebb és még hasznosabb tudnivalókat osztunk majd meg veletek. Olyanokat, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy újra egészséges ízületekkel, mozgásban gazdag, örömteli napokat élhess át.

Azonban mielőtt még nekivágnánk az új évnek, tartsunk egy kis számvetést. Ezért összeállítottunk egy listát arról, hogy a Te és a többi kedves olvasónk szavazatai alapján, 2018-ban melyik volt a 7 legnépszerűbb cikkünk. A lista összeállításakor egyetlen dolgot vettünk figyelembe, hogy hány ajánlást kapott a cikk. 

top7-2018-cikkek

Noha az ajánlások számát tekintve, kevésbé népszerű cikkeink messze elmaradnak a 7-es listánk utolsó tagjától is, azért szívből remélem, hogy e cikkeink sem haszontalanok a számodra. Csupán egész egyszerűen nem volt még lehetőséged elolvasni őket, és ajánlani.

Azért merek ebben reménykedni, mert egy kedves olvasónktól olyan visszajelzést kaptam, hogy miután elolvasta az egyik cikkünket, és megfogadta az ott leírtakat, az Artroflex Plus étrend kiegészítőnk is jobban hatott ízületeire, és immáron búcsút mondott a mindennapos fájdalomnak. A cikk, amiről szó van: Tudtad, hogy a glutén árthat az ízületeidnek?

Ezúton is köszönöm ennek a nagyon kedves olvasónknak, hogy volt szíves megosztani velünk a történetét. Ugyanis az ajánlások alapján, ez a cikkünk a népszerűtlenebb cikkek közé tartozik. És ha csupán ezt a számot látnánk, akkor bizony nagyon elkeserednénk. Hiszen ez alapján, a cikkeink egy részét, értéktelennek ítélitek.

Ezért olyan ÓRIÁSI ÖRÖM mindig, ha visszajelzéseket küldesz/küldtök nekünk!

Ha csak egyetlen embernek is segített a cikkünk valamelyike közelebb kerülni a fájdalommentes napokhoz, már megérte dolgoznunk rajta.

Ezért arra bátorítalak, és kérlek Téged, hogy 2019-ben is ajánld cikkeinket illetve adj visszajelzést arról, hogy melyik cikkünk, hogyan segített Neked közelebb kerülni a célod eléréséhez, ahhoz, hogy magad mögött tudd az ízületi problémákkal járó kellemetlenségeket, amelyek ma még talán megkeserítik a mindennapjaidat.

Ízületi fájdalmaktól mentes napokat kívánok és találkozunk jövő héten ugyanitt, ugyanekkor!

Hogyan gyógyulj ki a porckopásból?

artroflex plus ingyenes videó
Szeretnéd tudni, hogyan gyógyulhatsz ki a porckopásból, és szabadulhatsz meg a fájdalmaktól, kevesebb mint 47 nap alatt?
Artroflex Plus

Sose maradj le a legfrissebb blog bejegyzéseinkről! Engedélyezd az Artroflex Plus értesítőjét, és elsőkként értesülsz a legújabb híreinkről!

IGEN, Kérem az értesítőt!

* Az értesítőre való felíratkozáshoz nem kell megadni semilyen adatodat, csak kattints az "IGEN, Kérem az értesítőt!" gombra. Feliratkozásod az Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltaknak megfeleően kezeljük.

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!


Ajándék

Tanulmány a fájdalommentes ízületekhez

artrozis kezeles

Hogyan szabadulhatsz meg az ízületi fájdalmaktól?

- gyógyulást segítő, új videó -

artroflex plus ingyenes video

Nézd meg ezt az INGYENES videót és gyógyulj ki a porckopásból!

Az Artrózis Kezelés 5 Fő bűne

Ingyenes e-book tanulmány

A porckopással küzdők 99%-a emiatt az 5 hiba miatt nem gyógyul ki soha a betegségéből. Ha te elkerülöd ezeket a hibákat, akkor:

  • MEGSZABADULHATSZ a reggeli kínzó DERÉKMEREVSÉGTŐL
  • CSÖKKENNI FOG az ízületeidet kínzó FÁJDALOM*
  • Végérvényesen ELKERÜLHETED a PROTÉZIS MŰTÉTET
  • JAVULNI FOG az ízületeid mozgástartománya, és a RUGALMASSÁGA*

KÉREM AZ INGYENES TANULMÁNYT

artrózis kezelés

* Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.