Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen típusú betegség az artrózis?

Az artrózis, azaz ízületi porckopás az ízületi problémák egyik leggyakoribb formája, mely főleg a 45 év feletti korosztálynál jelentkezik. A legnagyobb kockázatnak azok az ízületek vannak kitéve, melyek a testtömeg jelentős részét hordozzák (csípő, térd, boka). A porckopás bárhol kialakulhat: az ujjakban, a gerincben, a vállban és a csuklóban is.

Milyen tünetei vannak a porckopásnak?

Az ízületet borító porc elkopása sokáig nem okoz tüneteteket. Az évek során azonban, ahogy a porc folyamatosan kopik, megjelennek az alábbi szimptómák is: ízületi fájdalom (mozgás során, vagy időjárás-változáskor), merevség, ízületi duzzadás, az ujjak esetében pedig akár csontos kinövések is előfordulhatnak.

Milyen hatóanyagok vannak az Artroflex Plus-ban?

  • A legfontosabb összetevő a 2700 mg, II-es típusú kollagén peptid. Ez az anyag célzottan az ízületek és porcok szerkezetét veszi kezelésbe, így eredményesen képes hatni.
  • A kurkumin természetes gyulladáscsökkentő, mérsékli az artritisz kialakulásának veszélyét.
  • A C-vitamin fokozza a kollagén peptid és a kurkumin hatását a még nagyobb hatékonyság érdekében.

Mennyi idő után várhatok javulást az állapotomban?

A hatóanyagok beépülése elsősorban a betegség stádiumától függ. Amennyiben már a teljes porcszövet elpusztult, a javulás akár hónapokig is tarthat. Általánosságban azonban elmondható, hogy jelentősebb változások 29-47 napon belül várhatóak. Az eredményeket ugyanakkor befolyásolja a beteg életmódja, testsúlya, valamint táplálkozási és mozgási szokása is. Ha 47 nap után sem csökkennek a fájdalmaid, a porcerősítő teljes vételárát visszatérítjük!

Reumára is szedhetem az Artroflex Plus-t?

Igen. Speciális hatóanyagainak köszönhetően az Artroflex Plus a reumás panaszokat is csillapítja. Porcerősítő hatású, így segít visszaépíteni az ízületek normál szerkezetét. Enyhíti az ízületi gyulladást és merevséget, csökkenti a fájdalmat és a frontérzékenység tüneteit is.

Ints búcsút az artrózisnak, és rendeld meg az Artroflex Plus-t még ma - fájdalommentesség garanciával!


Szeretnéd megtudni, miért NEM gyógyultál MÉG ki az artrózisodból?

Add meg az e-mail címedet, és megkapod az ARTRÓZIS KEZELÉS 5 FŐ BŰNE című útmutatót!

3000 forint helyett most INGYEN!Kérem az útmutatót!

Megadott adataid bizalmasan kezeljük!
Harmadik fél számára azt soha nem adjuk ki.